"I’ve had a few chiropractic adjustments from Gabor, and they’re all fantastic. He’s a wonderful asset to your business."

Bryan


"Gábor nagyon sokat segített! Munkám miatt Budapestre utaztam, és megsérült a nyakam és a hátam. Segített elmúlni a fájdalmam, nagyon kedves és profi volt. Jobb, mint a csontkovácsom Los Angelesben. Köszönöm!"
"Gabor helped me immensely! I was traveling to Budapest for work and I had an injury in my neck and back. He helped my pain go away and was very nice and professional. He is better than my chiropractor in Los Angeles. Thank you!"

 


"2021 novemberében ismertem meg a Gábort. Az akkori állapotom, a heti rendszeres kezelést igényelte ( 1 cm eltérés a sarokcsontnál, 2 cm eltérés a csípőcsontnál, 7 csigolya elcsúszva a helyéről 🥴) Kb. fél év alatt minden a helyére került. 🙏🏻 Hogy mennyire vagyok hálás???🤔 .....azt szavakban nem nagyon lehet kifejezni. Mélyen meghajolok Gábor tudása, szorgalma és segítő szándéka előtt. 🙏🏻😇🙏🏻 Mindenkinek nagyon jó szívvel ajánlom, érdemes felkeresni,akár egészségmegőrzés céljaból is, hiszen jól tudjuk, sokkal könnyebb egészségesnek maradni mint meggyógyulni! 🙂"

Molnárné Marika


"A japán masszázst és Gábort véletlenül ismertem meg: kaptam egy ajándékutalványt, amely erre a masszázsra szólt.
Az első alkalomnak úgy indultam neki, hogy elmegyek egy kellemes, minden porcikámat átmozgató masszázsra, amelyet minden bizonnyal élvezni fogok. Nem is csalódtam, de éreztem valami mást is: mintha minden mozgó „alkatrészemet” beolajozták volna, könnyebb lett a mozgás, az ízületeim lazábbá váltak. A második alkalomra már úgy érkeztem, hogy elmeséltem Gábornak: terhelésre gyakran fájdalommal reagál a csípőm, ami miatt gyorsabban fáradok, gyógyszerre is szükségem van olykor. Ez nyilván a korral jár  - gondoltam én – hiszen már 50 gyertyát is elfújtam a születésnapi tortámon. Innen kezdve Gábor a célterületre koncentrált elsősorban: jó alaposan megdolgozta fájó csípőmet. A kiropogtatás először nem volt egy élmény, nehezen ment az ehhez szükséges ellazulás, de annál gyorsabban  éreztem áldásos hatását. A harmadik alkalom jelentette a mérföldkövet számomra: a csípőtájékon jelentkező fájdalom elmúlt, és azóta nem is jött elő. Nem túlzás azt állítani, hogy az életminőségem van javulóban: bátran nekivághatok egy hosszabb kirándulásnak, egy táncos programnak, egy tavaszi nagytakarításnak. Még óvatos vagyok, mert alig merem elhinni, hogy már nem kell tartani a napjaimat megkeserítő fájdalomtól. Eddig összesen négyszer jártam Gábornál, tehát nem egy hosszú ideje tartó kezeléssorozat hozta meg a várva várt javulást,  gyorsan eljutottam idáig. De már várom a következő alkalmat, hiszen a masszázs következtében jobban működik a testem, mozgékonyabb lettem." Az pedig már csak bónusz, hogy Gábor egy igazi jó fej, aki szórakoztatva gyógyít. Amikor a családomnak mesélek róla, egyszerűen csak „aranykezűnek” nevezem."

Fülöp Mónika


"Már-már elviselhetetlen fájdalmakkal találtam rá Gáborra, aki szerencsére hozzám közel, a Life1-ben is praktizál. Már az első kezelése után éreztem a változást, a derék és hátfájdalmam szintje az elviselhetőre csökkent, és egyre javul, de nem csak emiatt fogok hozzá járni. Ugyanis azzal, hogy kihúzza az ember gerincét, felszabadítja a rosszul rögződött csigolyákat, láthatóan nő az ember derék és háthossza, amitől az embernek egyre kisebb lesz a hasa. És ez fontos szempont, tehát nem minden a fogyókúra, és bárcsak mindenki tudná ezt! A legtöbb embernek a görbe testtartása miatt esik össze a medencéje, és rövidül ezzel együtt a dereka. Ezért folyik ki aztán a legtöbb esetben, sokak számára érthetetlen módon a farmer derék részéből a háj, amit ugye mindenki utál. Mindez Gábor gerincnyújtó masszázsával jól korrigálható és kivédhető."

Híres Gabriella
Blikk


"Több évtizedes versenysportolói múltam sajnos maradandó nyomokat hagyott az ízületeimen. Az ötvenes éveim közepén már alig tudtam mozogni, olyan problémáim voltak. Nagyon fájtak a térdeim és a csípőm. A térdeim duplájára dagadtak és nem tudtam egyáltalán behajlítani. A lépcsőzés szinte lehetetlen volt számomra! A megoldások keresése közben, találkoztam azzal a különleges lehetőséggel, ami komolyan megváltoztatta a helyzetemet. Ma már a lépcső használat sem probléma számomra, köszönhetően a japán masszázsnak, és persze Gábornak, aki mesterfokon gyakorolja ezt a szakmát."

Katonáné Dr. Borka Katalin.


Kedves Hátfájós Társaim!
"Kicsit szkeptikusan, sőt inkább nagyon, kértem egy időpontot én is a Varázslóhoz, hiszen a családban már csak így beszélek a Gáborról. Lesz ami lesz alapon, már úgy is annyi mindent kipróbáltam, akkor már ez ne maradjon ki. Előzményként annyit kell tudni, hogy 14 éves korom óta szenvedek reumatikus fájdalmaktol, és most 30 vagyok, anyai ágon öröklődött a családban. Tanárként nem végeztem fizikai munkát, de már annyira súlyosbodott, hogy a nyáron járni sem tudtam egy héten keresztül. A hátam szörnyen fáj, hiába a sok fizioterápiás kezelés, gyógyereszek, így mentem el a Varázslóhoz, ahol tényleg olyan dolgokat tapasztaltam a saját bőrömön, hogy nem tudtam felfogni. Pár alkalom után, sőt már az első kezelés után is lehetett érezni a jótékony hatását a masszázsnak.
Pontosan úgy történt minden, ahogy azt Gábor elmagyarázta. Mikor mondta, hogy majd megszűnik, mondom jó, ok meghallgatom aztán ennyi és mikor eljött az érzés, vagyis az, hogy tényleg nem fáj a hátam, ami meg tudja keseríteni az ember mindennapjait, sírni tudtam volna örömömben!! Számos tornagyakorlatot megmutatott, megtanított, amit azóta beépítettem a mindennapjaimba. Sajnos mivel nem a fővarosban élek nem tudok csak havonta eljutni hozzá, de a kezelések után a fájdalom visszatérése egyre inkább tolódott.
Összesen 3szor voltam és eljutottunk oda, hogy szinte egy hónapot kibírtam az utolsó után. Bár, ha ott élnék, ezt a problémát heti rendszerességgel meg is lehetne szüntetni mondja, és én már hiszem is. Én kipróbáltam és nagyon sokat segített!!
Ha úgy érzed, hogy nem bírod már és a fájdalom megkeseríti a napjaid, akkor bátran ajánlom!! :)"

Jodi Hajnalka (Románia)


Szia Gábor.
"Köszönöm a tegnapi masszázst! Az érzéketlen területen valami történik, mert időnként furcsa érzések lesznek rajta, kicsit éget-kicsit fáj, de végre érzek valamit!
Nem tudom Kitől kaptad ezt a "Képességet",de legyél nagyon-nagyon hálás érte. Óvjad és csiszolgassad, mi pedig megpróbáljuk kiérdemelni, /meghálálni sosem tudjuk/!"

Karsai Gabi.